null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

"Egy megvilágosodott planetáris civilizáció azzal kezdődik, hogy a belső éneden dolgozol. A bolygótudat reagál az önmagadon végzett munkára. Végül a lelki békéd az ajándék a világnak."

Harry Palmer

Tisztelt Ügyfelem és Érdeklődőm!

Megváltozott Székesfehérváron az iroda címe. Itt talál több információt>>. 

A törvényi változások elérték szolgáltatásaimat is. Szeptember 1-vel csak magánembereknek tudok számlát kiállítani a KATA törvény változását figyelembe véve. Megértését köszönöm!  

Október első hétvégéjén tervezek ismét önismereti csoportot indítani. A részletekről itt tájékozódhat>>.

 

Itt találhatja meg elérhetőségeimet>>. 

Oldalamon olyan szolgáltatásokkal találkozik, amelyek az eredetcsaládban vagy az alapított családban szerzett sérülések gyógyításában tudnak segíteni Önnek. Foglalkozom más közösségi, szervezeti problémák megoldásának (pl. cégek, civil szervezetek, iskolák) elősegítésével is. 

Megkísérlem Önt támogatni egy egyszerű megközelítésen keresztül abban, hogy könnyebben el tudja dönteni mire van szüksége a szolgáltatásaim közül, és abban is, hogy rám, mint segítő szakemberre van-e szüksége.

A répatorta sütéséről beszélgetünk egy kicsit, hogy könnyebb legyen döntenie. Kezdjük!

...

Ön elhatározta, hogy meglepi önmagát, családját vagy munkatársait egy „répatortával”. Nézzük, mi segíthet a "répatorta" létrejöttében!

AJÁNDÉK ANYAGOK

Önt elkezdte érdekelni a répatorta sütés. Szívesen kísérletezne különféle receptekkel, és megkóstolná, hogy a többféle recept mentén egyáltalán akar-e még sütni, vagy akar-e répatortát sütni. Az is lehet, hogy rájött arra, szívesen csiszolgatna magában egyedül néhány sütési fogást. Ekkor érdemes körül néznie a regisztráció után hozzáférhető anyagaim között. Itt specifikus mini tréningeket talál>>, az Avatar módszertárból. Itt pedig egy EFT tanulmányt talál>>, melyből elsajátíthatja a módszer alapjait és a benne foglalt programot végig csinálva jelentősen könnyíthet érzelmi terhein. Hogy segíthessek Önnek magán, olvassa el ezt a tanulmányt, mellyel megajándékozom Önt azért, mert meglátogatta az oldalamat. Ide kattintva azonnal hozzájut>>.

CSALÁDFELÁLLÍTÁS

Félelmekkel küzd és a hideg veríték is kiveri a homlokát már a sütés gondolatára. Aztán hirtelen eszébe jut, hogy bizony a nagymamánál is ezzel a jelenséggel találkozott, sőt az édesanyja megtagadta a répatorta sütését egész életében. Akkor Önnek a családfelállítás segíthet, mert vélhetően generációs terhek nyomják a vállát. Itt talál több információt a családfelállításról>>.

 

WINGWAVE COACHING

Félelmei csak akkor jönnek elő a sütés során, amikor megérzi a reszelt citrom illatát. Ezek a félelmek annyira erőssé válnak Önben, hogy szeretne kirohanni a konyhából. Ekkor Önnek egy specifikus stressz mentesítés wingwave coaching módszerrel segíthet, hogy legközelebb simán menjen a sütés. Itt talál több információt a wingwave-ről>>.

 

THETA FLOATING

Önnek elege van abból, hogy nem sikerülnek a sütési törekvései. Már sok kidobott répatortán, piskótán, zserbón van túl. Egyszerűen szeretné megtudni, mi van ezen a sok nehézségen túl. Hogyan lehetne előkészíteni a dolgokat, hogy végre ne hiába menjen el alapanyagokat venni. Ilyenkor érdemes megtapasztalni a Theta Floating segítségével, milyen lehet a nehézségek nélküli tudatállapot az Ön számára. Itt talál több információt a Theta Floatingról>>.

EGYÉNI

Ön azt tapasztalja, hogy már hiába beszéli meg a gondjait a párjával és a barátaival a répatortasütés dolgában. Egyszerűen nem tudnak ezek a szerető és figyelő szemek, és fülek segíteni tovább lendülni azon a kérdésén, hogy miért hagyja ki rendszeresen az egyik alkotóelemet a répatortából, aminek hatására kevéssé élvezhető a végeredmény. Ekkor Önnek az egyéni életvezetési beszélgetések segíthetnek, amiben közösen megfejtjük azt, hogy miért is gáncsolja el önmagát és hogyan tudja ezt abbahagyni. Itt talál több információt az egyéni folyamatról>>.

ONLINE BELSŐ MUNKA

Ön itthon Magyarországon egészen jól elboldogult a sütéssel. De most külföldön él és nehéz lenne idegen nyelven elmondania mi a gond a mostani répatortája környékén. Az is lehet, hogy itthon él, csak nem tud valami miatt (kevés idő, kicsi gyerek, betegség, nagy távolság) eljutni egy répatorta sütő alkalomra vagy tanfolyamra. Ekkor a világháló segíthet áthidalni a távolságot. Itt talál több információt az online családfelállításról>> és az egyéni online folyamatról>>, melyek segíthetnek megoldani a gondját.

TÁBOR

Önt érdekli mi is lehet ebben a répatortasütésben, amitől egyre több barátja találja ez menőnek. Azt gondolja, nosza, itt a nyár és van egy szabad hete. Belekóstol ebbe a süti sütésbe, és egy intenzív folyamat során (mert ehhez igazán hozzászokott) már tudni fogja miért beszélnek ilyen rajongással erről a többiek. A kritériumait (intenzív, nyári, sütisütő) a nyári táborom tudja kielégíteni.  Itt talál több információt a nyári táborról>>.

SPECIFIKUS WORKSHOP

Ön szeretne alaposabban elmélyülni egy-egy sütési mozzanat tanulmányozásában. Vagy szívesen vizsgálná meg a töltelékes répatorták készítési titkait közelebbről.  Itt talál több információt a  workshopokról>>

 SZÜLETÉS TRÉNING

Ön tisztában van vele, hogy milyen fontos a répatorta sütésekor az alapok megismerése. Szeretné megérteni, megtapasztalni, netán megváltoztatni az alap hozzáállását. Ekkor a születés ismételt átélése és korrekciója lehet az Önnek megfelelő út, hogy megalapozza a remek répatortáját, de az is lehet, hogy megérti: a répatorta nem az Ön álma, (ez az anyukája álma), Ön a szedertortáért rajong valójában. Itt talál több információt a születés tréningről>>.

 ÖNISMERETI CSOPORT

Ön szeretné biztonságos körülmények között, egy cukrász iskolában megtanulni a répatorta sütés fortéját. Ekkor Önnek a zárt önismerti folyamat hasznos lehet, mert a végén pontosan tisztában lesz azzal, hogy mik az Ön répatortájának alapanyagai. Azt is tudni fogja mik azok az alapanyagok, melyek a nagynénitől jönnek, vagy a gazdálkodó nagyapa répa farmjáról kerültek Önhöz. Az is elképzelhető, hogy egy egészen új répatorta receptet talál ki útközben. Itt talál több információt az zárt csoportban zajló önismerti folyamatról>> amit az én „cukrász” iskolám nyújthat Önnek. A következő csoportot 2022. októberében tervezem indítani. Jelentkezési határidő 2022.augusztus 31. 

RENDSZERÁLLÍTÓ KÉPZÉS

Ön már tisztában van azzal, hogy nem csak a répatorta az egyetlen sütemény amit meg akar tanulni elkészíteni, hanem érdekli Önt a reform sütemény készítés teljes palettája és ezt az érdeklődését mások javára is szívesen fordítaná. Ekkor a rendszerállító családi rendszerekben képzés biztosan érdekli Önt. Itt talál több információt a rendszerállító képzésről>> amit az én „cukrász” iskolám nyújthat Önnek. Képzés 2022. októberében indul legközelebb az önismereti folyamattal. Jelentkezési határidő 2022.augusztus 31. 

 

SZERVEZETÁLLÍTÁS

Ön répatorta gyártó vállalkozó. De az utóbbi időben azt tapasztalata, hogy romlik a kollektívája termelékenysége és hangulata. Ön pedig csak sejti mi lehet a háttérben. Talán az új receptúra ami a legutóbbi K+F eredménye? Vagy az, hogy a régi műszakvezető nyugdíjba ment és az új nagyon fiatal? Ekkor Önnek a szervezetállítás segíthet, hogy pontosan rá lásson arra, mi a gond a vállalkozásában. Itt talál több információt a szervezetállításról>>.

 

Várom, ha felkészült a VÁLTOZÁSRA és tényleg szeretné kibogozni ezt a répatorta rejtélyt.

Ha arra kíváncsi, én hogyan sütöm meg a répatortát, akkor találhat néhány szakmai cikket a média megjelenések>> menüpontban inspiráció gyanánt. 

Margó

Rudnicai Margit>> közgazdász, rendszerállító, kiképző rendszerállító, coach

 ÉRDEKELNEK AZ OLDAL HÍREI ÉS PLUSZ LETÖLTHETŐ TARTALMAI. FELIRATKOZOM>>

Az oldalon használt fotók forrása az Unsplash>>, vagy saját fotótár.