null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

„Mi van akkor, ha a múlt többé nem tartja túszként fogva a jelent és a jövőt? Van e bármi, ami ennél mélyrehatóbb lehet – lehetséges-e bármi, ami ennél nagyobb mértékben ösztönző, szívderítő és lelkesítő hatással járna? Mi a helyzet akkor, ha az erre a tudásra alapozott, mély megértéssel és bölcs tettekkel nem csupán arra vagy képes, hogy megtörd az egészségtelen ciklusokat, és meggátold, hogy a romboló hatású minták a következő generációt is terheljék – hanem arra is, hogy támogasd és befolyásold testvéreidet, szüleidet és még életben lévő nagyszüleidet?”

Stephen R. Covey

CSALÁDFELÁLLÍTÁS CSOPORTBAN

Hogyan történik a csoportos családállítás?

Az állítást kérő elmondja a problémáját az állítás vezetőjének 3-5 mondatban (a rövidség mind az állítást kérő lelkének védelmében, mind a csoporttagok lelki-energetikai védelmében fontos). Ezután az állítást kérő a csoport tagjaiból kiválasztja azokat a személyeket, akik képviselik azon családtagokat, elvont fogalmakat, vagy minőségeket melyek a probléma megoldása szempontjából fontosak lehetnek, majd beállítja őket a térbe (a kiválasztott képviselők maguk is megkereshetik helyüket).

A nyitó kép az a kép, amely az Ön lelkében van a felállítás pillanatában. Sokszor már ez a kép azonnal megmutatja mi a valódi probléma. A nyitó képből való elmozdulásokon, oldó mondatokon, gesztusokon, esetleges újabb képviselők megjelenítésén keresztül jut el a mező a gyógyító képig. A gyógyító kép az, mely a megbékélt ősökön keresztül erőforrásként tudja támogatni az utódokat.

 

 

A családállító csoportok  helyszínei és időpontjai

Budapest XI. kerület Ballagi Mór utca 8. földszint 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

Hétvégi csoportok Budapesten

A csoportok kapcsán az alábbiakra számíthat: maximum 6 fő állítását vállalom a csoportban. 

2024. szeptember 14. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. október 12. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. november 09. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. december 22. - 9.30 órai kezdéssel csoport

  

Hétvégi csoport Székesfehérváron 

2024. július 20.  - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. szeptember 15. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. október 13. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. november 10. - 9.30 órai kezdéssel csoport

2024. december 14. - 9.30 órai kezdéssel csoport 

 

A jelentkezők minden esetben két visszajelzést kapnak. Egyet közvetlenül a jelentkezést követően (jelentkezési visszajelzés), egyet pedig a csoport előtt 2-3 nappal (technikai információk a csoport kapcsán).  

Díjazás:

Az aktuális díjazásról itt található információ >> 

Lemondás a csoport kezdése előtt 24 órával lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg mégsem, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés (állítás) díja kiegyenlítésre kerül. Köszönöm a megértést. 

Amennyiben a családfelállítás mélyebben érdekli, ajánlom figyelmébe a 2024. januárjában induló zárt önismereti csoportot. Itt talál róla több információt>>

 

CSALÁDFELÁLLÍTÁS EGYÉNIBEN 

Páratlan hétfőkön Székesfehérváron, páros hétfőkön Budapesten, és csütörtökönként Budapesten várom személyesen ügyfeleimet. 

Kedden, szerdán, pénteken online dolgozom egyeztetett időpontban. 

 

Egyéni családfelállítás

„Vannak mondatok és történetek, amelyek megfélemlítenek, illetve megbabonáznak, hogy ne merjük észrevenni azt, ami valójában történik. Így hat a gyerekekre a gólyamese, és ilyen hatással lehet a haláltáborba érkezőre a kapu felirata: „A munka felszabadít!” Néha aztán jön valaki, akinek van bátorsága, hogy szembenézzen a valósággal, és megtörje a kábulatot. Valahogy úgy, mint a gyerek, aki az önkívületben ünneplő tömegben a körülrajongott zsarnokra mutat és hangosan kimondja mindenki előtt, amit mindenki tud, de amit senki sem mer kijelenteni: „De hiszen a császár meztelen!””

Bert Hellinger

Az egyéni állítás menete

Az egyéni állítás 110 perc (1 óra 50 perc) időtartamú intenzív munka. A munka első szakasza egy részletesebb tény- és problémafeltárás, második szakasza pedig a jelképekkel való munka. A jelképekkel (padlóhorgok) dolgozunk a térben. Az egyes helyekre beáll az állítás kérője és beállhat a vezető is. Az oldási folyamat helyzetváltoztatásokon és oldó mondatokon keresztül zajlik is. Azon páciensek esetében, akik ezt igénylik, belső munka is folyhat ellazult állapotban.

Az egyéni állítás során más technikák (NLP, EFT, Avatar, Reiki, imagináció (képekkel történő munka), szomato technikák, coaching technikák) is alkalmazásra kerülhetnek, amennyiben ez szükséges.

Az egyéni munka javasolható annak....

aki szeretne tapasztalatot gyűjteni erről a módszerről, de még nem biztos abban, hogy jól érezné e magát egy csoportban,

aki nem szívesen osztaná meg problémáit másokkal különféle okok miatt,

aki egyéni figyelemre vágyik,

akinek valami miatt sürgőssé válik a belső lelki munka és nem akarja kivárni a következő csoport időpontját,

aki nagyon felkavarodott egy csoportos állítás után és szeretné továbbvinni a megkezdett folyamatait.

Egyéni állításra alapozott folyamatok

Annak is szívesen ajánlom az egyéni állításra alapozott munkát, aki folyamatban szeretne dolgozni. Ekkor témától függően rendszerállítást, valamint testorientált munkákat alkalmazok, elegyítve imaginatív technikákkal. Ekkor a fő hangsúly a belső kapcsolati képek, mintázatok átdolgozásán van.

A folyamatokban 6 alkalomra szerződünk először, majd a hatodik alkalommal kiértékeljük a közös munkát és döntünk a további teendőkről. A folyamatmunkák javasolt gyakorisága kétheti. Időtartama 1óra 50 perces ülés.  

Egyéni családfelállítás időpontjai és helyszínei

Budapest

Minden csütörtökön és minden második hétfőn 9-19 óra között egyeztetett időpontban. 

Helyszín: XI. kerület Ballagi Mór utca 8. fsz. 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

 

Székesfehérvár

Páratlan heti hétfőnként 8-19 óra között, egyeztetett időpontban.

Helyszín: Szedreskerti Lakónegyed 24. fszt. 1. Kapucsengő 1-es.

Díjazás: 

Az aktuális díjazásról itt talál információt >> 

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül. Köszönöm a megértést. 

 

CSALÁDFELÁLLÍTÁS ONLINE

Egyéni családfelállítás és belső képekkel való munka online 

Kedden, szerdán és pénteken tudok online időpontokat adni. 

Előzetes egyeztetés után online felületen (skype, messenger, viber, whereby) is vállalok egyéni családállítás. Ezen munka során elsősorban belső képekkel dolgozunk. Szimbolikusan vagy családtagjaink belső képeivel folyik a munka ellazult, befele figyelő tudatállapotban. Egyalkalmas munkát és folyamatot is vállalok megkeresés esetén. A pontos elérhetőségeim és más technikai információk itt találhatók>>

Kellékigény

Imaginatív munka esetében nincs semilyen szükséges kellék. Ha a leképezés apró tárgyakkal történi, akkor szükség van 10-15 db különféle apró tárgyra, amik egy A/4 -A/3 feületen kényelmesen elhelyezhetők és a kamera belátja ez a felület nagyságot. Javasolt még apró magvak használata is, amikbe a terhek kerülnek kitöltésre és átadásra a rendszerben. Online speciális felületen való munkához szintén nincs kellék igény, a belépési link elegendő a munkához. Néha egyéni esetben szoktam tárgyat kérni, amibe minden teher betöltésre kerül. Az online munkafelület itt érhető el>>. A belépéshez szükséges számsort ülés előtt/ alatt küldöm meg. 

Díjazás: Az ülés óradíjas.  Az óradíj megkezdett negyedóránként kerül kiszámlázásra. 

 Az aktuális díjazásról itt talál információt >> 

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül. Köszönöm a megértést. 

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit>> minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága)

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását! Kérek akkor is telefonos kontektot, ha online időpontot egyeztetünk! Köszönöm. 

captcha

Kérném, hogy bejelentkezést megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Nyilatkozatomat>>Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokmentumaimat.  

Családállításra való felkészülését, a lelki ráhangolódást és a közös munkát megkönnyíti az alábbi letölthető kérdőív kitöltése. Kérem legkésőbb az ülés kezdete előtt 48 órával küldje vissza a kérdőívet. Ekkor tudom garantálni, hogy megnézem. 

kérdőív>>

Amennyiben több ismeretre vágyik a családállításról, regisztráció után le tud tölteni>> egy összefoglaló dokumentumot a módszerről. 

AKAROM A LETÖLTHETŐ TARTALMAT. FELIRATKOZOM>>