null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

THETA FLOATING COACHING 

  „Az életnek mindig igaza van.” (Esther Kochte)

Ajánlás

„Amikor Margó felvetette, hogy theta-floating módszerrel mélyíthetném az önismeretem a kevésbé hozzáférhető blokkok oldásával, azonnal igent mondtam. Bízom benne: a családállító képzésen tőle kapott szeretet és tudás teljesen meggyőzött arról, hogy bátran rá bízhatom magam.

A módszert azonban nem ismertem, és picit szkeptikusan álltam ahhoz, vajon skype-n keresztül is sikerül-e átvennem a módszer lényegét, képes leszek-e átlényegülni, az érzéseket megélni? A legnagyobb meglepetésemre, úgy éreztem magam közben, mintha személyesen vettem volna részt valamilyen terápiás folyamatban. Az alkalmak végére megnyugvás és kiteljesedettség érzése váltotta fel az aktuális témával kapcsolatban érzett negatív érzelmeket.

A hatása nagyon konkrét volt: sikerült meghoznom és végig vinnem egy nagyon fontos döntést, ami már hosszú ideje „próbálgatta az erőmet”. Ez nem varázslat, a módszert más eszközökkel történő önfejlesztő folyamat előzte meg, de ennek segítségével sikerült „feltenni az i-re a pontot”, ami azt gondolom nagyon fontos.

Mindenki számára ajánlom, aki úgy érzi elakadt egy folyamatban, nem tud dönteni, megrekedt egy életérzésben, és a belső erejét fel kívánja szabadítani egy mély tudati szinten ható módszer segítségével."

Mátrai Vanda

http://onfejlesztotreningek.hu/

Mi is ez a módszer? 

A Theta Floating egy Esther Kochte által kifejlesztett módszertan, mely ötvözi az agy gyógyulási / regenerációs folyamatokban résztvevő théta állapotát és a képekkel, szimbólumokkal való munkát. Egy új generációs tudati technológia, mely segít kiszabadulnunk saját mindennapi megszokásainkból, melyek benne tartanak problémáinkban, szenvedésünkben. A módszer támogatja a tudat fejlődését, tágulását.

„A Theta Floating az emberi tudat három szintje közt tesz különbséget, amelyek többé-kevésbé harmonikus kölcsönhatásban állnak egymással: a sejttudat, amely több dimenzióban kapcsolódik az egész anyagi Világegyetemhez. Az Éntudat, amely a tudatosan megélt személyiségünknek felel meg, és az Eredettudat, amely a tiszta létnek, lelkünk eredetének felel meg, s mely azonos minden lét eredetének tündöklő forrásával.

Minden Theta Floating gyakorlatot és kezelést azzal kezdünk, hogy tudatunkat kiterjesztjük s lényünk eredetével egybeolvasztjuk. A nyitást Eredettudatunk felé, Theta-agyhullámok kísérik.“

Esther Kochte: ThetaFloating

 

Minden ülésfolyamat egyedi, de felépítése állandó. Egy beszélgetéssel indul, melyben meghatározásra kerül mi az ügyfél problémája. Mi az az életterület, kapcsolat, viszonyulás, ahol nem képes önmagától elmozdulást elérni, és kilépni a probléma/ szenvedés területéről. Majd megjelenik egy szimbolikus kép a teremtő térből, mely megjeleníti az ügyfél konfliktusát itt és most. Ezt követően érzelmeken keresztül haladva követjük a belső munka folyamatát mindaddig, amíg elérünk egy olyan belső állapotot, mely megkönnyebbülést hoz a megdolgozott területen és képes az ügyfél tudatát átalakítani és észrevetetni vele, hogy az eddigi szenvedés-területét itt és most elhagyhatja, nem kell benne maradnia a saját mókuskerekében.  

A módszer zseniális, letisztult és nagyon jól követhető mind a coach mind az ügyfél által. Arra tesz minden esetben kísérletet, hogy a beszűkült mozgástérből egy tág, teremtő térben kormányozza a tudatot, hogy ott képes legyen az élet által neki adni vágyott úgy lehetőségekkel összekapcsolódni.

 

Mire jó a Theta Floating?

Bármilyen téma feldolgozására, mely mögött belső vagy külső konfliktus feltételezhető.

Alkalmas:

konkrét emberekkel való konfliktus oldására (például: párkapcsolat, munkahely, család)

konkrét életterületeken vissza-visszatérő konfliktusok oldására (például: munka, egészség, kommunikáció, párkapcsolat, pénz)

lelki fájdalmak kezelésére (például: szomorúság, szégyen, gyász, reménytelenség, vesztesség- érzés)

elszenvedett traumák kezelésére (például: fizikai, érzelmi, szexuális, transzgenerációs traumák)

spirituális válságon történő munkára (például: nem találom az életem értelmét)

korlátozó hiedelmeken történő munkára (például: nekem sosem lehet örömteli munkám, mindig félre kell állnom)

stressz kezelésére

álmok, vágyak, célok útjába álló akadályok átalakítására

kiégés kezelésére

Egyéni ülés Theta Floatinggal

Egyéni üléseket online felületen vagy személyesen tartok a hozzám érkezőknek időpont egyezetést követően. Egy-egy ülés időtartama 60-120 perc között mozog. 

Aktuális díjazás itt található >>

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Rudnicai Margit +3630 7223621; margo(kukac) belsoeroforras(pont)hu 

Ajánlott irodalom és képzés, beszélgetés 

Ajánlom az alábbi könyv elolvasását, amelyet a coaching folyamat mélyebb megértésének céljával ügyfeleknek, érdeklődőknek szánt a módszert megalkotó Esther Kochte: Theta Floating 

A Theta Floating képzést 2016-ban végeztem el a Theta Floating Hungary-nál: https://thetafloating.hu/.

Kiképző tanáraim Éber Ágnes és Esther Kochte voltak. Minősülésem éve 2017. https://thetafloating.hu/konzulensek/

Beszélgetés Éber Ágnessel a módszerről, szemléletről - több mint fél órás beszélgetés a VNTV-ben

Beszélgetés Esther Kochte-vel a módszerről, szemléletről - közel 50 perces beszélgetés a VNTV-ben

 

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit>> minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága), Theta Floating konzulens.

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezését megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Irányelveimet>>. Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokumentumaimat.