null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

Life coaching - életmenedzselés edzővel

„Ha mindig azt teszed, amit mindig is tettél, mindig azt kapod, amit mindig is kaptál. De, mindig van több.”

(NLP)

Life coaching = Élet-menedzselés edzővel

Szokta Ön úgy érezni, hogy elakad?

Teszi a dolgát, minden látszólag rendben van, de valahogy mégsem az az élete, amit szeretne?  Tulajdonképpen megfogni is nehéz, hogy mi a gond, hiszen szinte majdnem minden rendben van. Pillanatokra elkapja az érzés, hogy „na, most el kéne menni pszichológushoz”, aztán a barátnőjénél köt ki, aki jó kis tanácsokkal ellátja. És végül is miért is menne pszichológushoz? Hiszen „És meg is tudom oldani a problémáimat.”… Olyan ez, mint amikor péntek este fáj a foga, szilárdan megfogadja, hogy hétfőn a fogorvosnál kezd, aztán pár fájdalomcsillapító megteszi a hatását, és ha mégis eljut a fogorvoshoz, a váróteremben rájön, hogy „ááá, csak túlriasztottam magam” és visszafordul a rendelőből.

Olyan időkben és világban élünk, amikor hirtelen „élessé válnak a helyzetek”Mindennek hirtelen sokkal nagyobb súlya és jelentősége van.

Megpecsételődik a sorsa, ha az állásinterjún egy szót alkalmatlan helyen vagy időben mond…

Elveszti a versenyt, ha hajszállal az első után ér a célba…

Aláír egy szerződést, ahol az apró-betűt nem olvasta el, és elviszik a feje fölül a lakását…

Eddig elég volt a jók közé tartozni. Most ez nem elég: most a legjobbnak kell lenni! Ha nem az, akkor azzá kell válni!

„Mi különbözteti meg a profikat az amatőröktől?” – Csak az, hogy a profiknak edzőik vannak. Ma, amikor ennyire éles a verseny minden tekintetben, mit tehetünk azért, hogy a győztesekhez tartozzunk? Ki menedzseljen minket, most, amikor ígéretekkel tele a padlás bárki részéről? És a gyorsaság egyébként is külön kulcskérdés. Meg vannak számlálva az óráink fontos döntések meghozatalához, nincs idő a kríziseinknek teret és időt hagyni, amíg természetesebb módon ’maguktól’ rendeződhetnének – talán.

Válságban vagyunk. Válságban van az életünk sok tekintetben. Szinte bármilyen grafikont megnézünk, melynek idővonala van és korunkra jellemző: exponenciális görbülete van. Ami több ezer évig alig mozdult, szinte századmillimétereket emelkedett, most hirtelen feje tetejére állt, és az égbe szökken. Mi lesz velünk? Mit hoz ez a krízis?...

Van a kínaiban egy írásjel a ’válság’ kifejezésére. Ez az írásjel két részből tevődik össze: az egyik a ’veszély’, a másik a’lehetőség’. A lehetőség azt jelenti, hogy lehet a dolgokat máshogy csinálni: máshogy élni, mást gondolni, más válaszokat adni, újat alkotni, paradigmát váltani, nőni, kibontakozni új módon. A régi már nem működik. A múlt dogmái elégtelenek a viharos jelen számára. Az, aki ezt nem veszi észre, annak a helyzet csak a válságról szól, nem pedig újfajta teremtésről.

Forduljon hozzám…

  • bármilyen jelentősebb célkitűzése és annak megvalósulása érdekében,
  • fontos karrierr döntési helyzetekben,
  • egészségügyi krízishelyzetekben,
  • tanulási problémák esetén,
  • párkapcsolati probléma esetén,
  • önelfogadási nehézségekkel küzdve,
  • negatív emlékek, tapasztalatok, rossz szokások, fóbiák esetén,
  • bármilyen más, professzionális segítséget igénylő helyzetben.

Kapcsolat és információk

Rudnicai Margit

+3630 722 3621

margo(kukac)belsoeroforras.hu

Coaching szemléletemről itt tud bővebben olvasni>>.