null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

RENDSZEÁLLÍTÓ CSALÁDI RENDSZEREKBEN KÉPZÉS

Alap információk

A képzés több tananyag blokkból álló képzés mely megfelel a DGfS (Német Rendszerállítók Társasága) által előírt képzési elveknek

A képzés során az alábbi tananyagterületek kerülnek moduláris módon feldolgozásra: 

  • a rendszerállítás elmélete és módszertana (160 óra, 10 tanegység, 2x8 órás képzőnapok két egymást követő napon),
  • mentálhigiénés és pszichológiai alapismeretek (e-learning tananyag a rendszerállításhoz kapcsolódóan, 10 tanegységben),
  • gyakorlati tapasztalatok (10 gyakorlónap, jellemzően a tanegységeket követő 2-3 héten belül, 1 gyakorlónap/ hónap, 8 óra időtartamban)
  • hospitálás DGfS által minősített gyakorló állítóknál (6 nap), ebből 4 nap mindenképpen más DGfS minősítésű állítónál),
  • szupervízió (5 nap). 

A modulok során a képzés gyakorlati szemléletű. A törzsanyag összefoglalása és elméleti váza kerül ismertetésre. Ezt követően helyzetgyakorlatokon keresztül az első modultól kezdődően mind egyéni mind csoportos formában vezetnek a képződők rendszerállításokat. Cél az, hogy biztonságos körülmények között, tanári jelenlétben kezdjék meg a saját vezetői tapasztalatok gyűjtését, a folyamatok átlátását, megértését. További cél, hogy az elmélet és a gyakorlat összekapcsolt legyen az egész tanulás során. A résztvevőnek az elméleti képzés lezárultát követően 12 hónap áll rendelkezésére ahhoz, hogy a gyakorlati területen előírt óraszámokból a hospitálásokat és a szupervíziót teljesítsék. 

A képzés elsődleges célcsoportja azok a pszicho-szociális területen dolgozó szakemberek, akik szeretnék elsajátítani a rendszerállítás módszerét, hogy saját munkájukba integráltan vagy önállóan képesek legyenek azt alkalmazni ügyfeleik érdekében.  A képzés másodlagos célcsoportja azok az érdeklődő emberek, akik  a rendszerállításra alapozott önismereti munkát elvégezték és a képzés folytatása mellett döntöttek. 

A képzés a felnőttképzési törvény engedélyezési körén kívül eső bejelentett oktatás.

Jelentkezés, egyéb információk

A képzésre a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet jelentkezni folyamatosan. Kérem, hogy igényelje a jelentkezési lapot!A jelentkezési lapot a kepzes(pont)rendszerallitas(kukac)gmail(pont)com címre kérjük visszaküldeni.
A képzésbe lépés minimum feltétele érettségi bizonyítvány megléte és az első Önismereti év sikeres elvégzése. (Információk erről itt>>) A képzés minőségének biztosítása érdekében 10-15 fő közötti létszámú csoport indul! 

A képzés díja a 2. évben hétvégi modulonként fizetve 60.000,- Ft.  A gyakorló napok képzési díját tartalmazza a modul díja (10 alkalom kötelező). Szupervizionált vezetés 20.000,- Ft/ alkalom (5 alkalom kötelező). Vizsgadíjak 3×25.000,- Ft (elméleti és gyakorlati vizsgák)

A résztvevők a sikeres elméleti vizsga teljesítését követően kezdhetnek el dolgozni saját praxisukban. A sikeres csoportos és egyéni gyakorlati vizsgát követően kapnak nemzetközi minősítés indításához alkalmas részvételi igazolást a képzésükről. 

Végzett rendszerállító szakemberek: 

Marcsó Adrienn (2020)

Dr. Németi Virág (2020)

Dienes Tímea (2020)

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága)

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezést megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Nyilatkozatomat>>Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokmentumaimat.