null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo@belsoeroforras.hu

BEJELENTKEZÉS ÉS LEMONDÁS

Bejelentkezni mailben (margo/kukac/belsoeroforras/pont/hu) és/ vagy telefonon (+3630 722 3621) lehetséges. A bejelentkezéshez kapcsolódóan javaslom a felkészülés családfelállításra kérdőív kitöltését. Ez a struktúrált kérdőív minden érintett fél (Ön és Én) felkészülését a közös munkára támogatja. 

Minden megkeresésre igyekszem 3 munkanapon belül válaszolni - amennyiben nem érkezik válasz, kérem jelzze ezt nekem. Gyakran ezeknél a rákérdezéseknél derül ki, hogy az eredeti levél nem érkezett meg hozzám. Ha a telefont nem tudom felvenni, akkor visszahívok, ha a hívás számkijelzéssel történt. Ha a számkijelzés letiltott, akkor sajnos nem tudok visszahívni.

captcha

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben tudok adni, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül.

Számlát oktatásról vagy üzletviteli tanácsadásról állítok ki a szolgáltatás tartalmának megfelelően. Számlázásra a szamlazz.hu felületet használom, innen küldöm ki a számlákat is. 

TALÁLKOZÁSI FELÜLETEK

Budapest

Minden csütörtökön 10-20 óra között egyeztetett időpontban. 

Helyszín: XI. kerület Ballagi Mór utca 8. fsz. 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

A budapesti helyszín.  

Székesfehérvár

Páratlan heti hétfőnként 8-19 óra között, egyeztetett időpontban.

Hétvégén is van lehetőség egyéni állításra előre egyeztetett időpontban. 

Helyszín: Várkörút 44. Utcai kapun keresztül megközelíthető iroda. 

A székesfehérvári helyszín. 

Online 

Minden online felület előre egyeztetett időpontban áll rendelkezésre. 

Skype: rmargo0116

Messenger: Margó Rudnicai

Viber: +3630 7223621 szám azonosítása az alkalmazáson keresztül

Whereby:  https://whereby.com/rudnicaimargit

Online rendszerállító szoftver (a belépési számsor mindig ülés előtt/ során kerül megosztásra): https://www.constellationsonline.eu/user/join/MargitRudnicai

SZOLGÁLTATÁS JEGYZÉK

ÁRAK – MAGÁNEMBEREK (CSALÁD- ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS, EGYÉNI FOLYAMATOK)

Csoportos családfelállítás

Állítást kérőknek 18.000,- Ft/ fő/ alkalom, képviselőknek 7.000,- Ft/ fő/ alkalom a csoporton történő részvétel. 

Egyéni családfelállítás

110 perces (1 óra 50 perces) ülés melynek díja 18.000,- Ft alkalmanként. Amennyiben valakinek több időre van szüksége, akkor az ülésdíj időarányosan emelkedik. Minden megkezdett negyedóra kiszámlázásra kerül.

Egyéni állításra alapozott folyamatok

A folyamatokban 6 alkalomra szerződünk először, majd a hatodik alkalommal kiértékeljük a közös munkát és döntünk a további teendőkről. A folyamatmunkák javasolt gyakorisága kétheti. Időtartama választható, 85 vagy 110 perc egy ülés - az első és az utolsó ülés 110 perces. 

Folyamatmunkák: 1 óra 25 perces (85 perc) ülés díja 13.500,- Ft. 1 óra 50 perces (110 perc) ülés díja 18.000,- Ft. 

Wingwave és Theta Floating coaching

1 ülés maximum 110 perces, melynek díja 18.000,- Ft. 1-3 alkalommal dolgozunk általában együtt.

Életvezetési és egészségügyi coaching folyamatok

6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy alkalom 90-110 perc hosszú és 18.000,- Ft/ alkalom a díja. Fizetés alkalmanként történik.

Online munka

Online vállalok egyéni családállítást, egyéni coachig illetve terápiás folyamatokat. Óradíjas szolgáltatás. Az óradíj 9.000,- Ft. Megkezdett negyedóránként számlázok. Ez ellenérték utalással egyenlíthető ki, általában utólagos fizetéssel. Az alkalmazott felület skype, messenger, viber, whereby.

Önismereti folyamatok

Jelenleg rendszerállításra alapozott 10 hónapos önismereti folyamat érhető el és intenzív önismereti folyamat tematikus nyári táborként is elérhető. Árak és szolgáltatási tartalom a linkeken található. 

Szakmai képzések

Jelenleg rendszerállító családi rendszerekben és rendszerállító szervezeti rendszerekben szakmai képzések érhetők el. Fizetési és tartalmi információk egyaránt a címlinken érhetők el.  

ÁRAK – SZERVEZETI ÉS ÜZLETI KÉRDÉSEK

Nyílt csoportban történő szervezetállítás

27.000,- Ft/ alkalom, amennyiben valaki a nyílt csoportban szeretne üzleti kérdésekkel dolgozni. Ilyenkor rövid interjú előzi meg az állítást és megtörténik a munka.

Komplex szervezetállításos vizsgálat

Ilyenkor 1-2 órás megbeszélés előzi meg az állítást. Ezt követi egy másik alkalommal az állítás, majd állítás követően megbeszélés is történik. Óradíjjal dolgozunk, melynek minimum összege 14.000,- Ft/ óra jelenleg.

Az eddigi tapasztalatok alapján kb. 5 órányi tanácsadói díjjal lehet számolni.

Szervezetfejlesztésbe illesztett szervezetállítás

Minden esetben szerződéssel biztosított folyamat, ahol szervezetfejlesztésben jártas szakemberrel dolgozunk közösen. A szolgáltatás hamarosan elérhetővé válik.

Coaching folyamat üzleti résztvevőknek

Minden esetben coaching szerződést kötünk. Általában 6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy ülés 90-110 perces időtartamú, és díja 25.000,- Ft. Fizetés a szerződésben foglaltak szerint történik.

FIZETÉS

Az egyéni folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm. - Az egyéni folyamat fizethető átutalással is, amennyiben ez előzetesen jelzésre kerül.

A csoportos folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm.

Az online folyamatok átutalással fizetendők, az alkalmat követően.

A szerződéssel biztosított folyamatok a szerződésnek megfelelően fizetendők, általában átutalással.