null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

A SZÜLETÉS ÚJRAÉLÉSE ÉS KORREKCIÓJA TESTMUNKÁVAL ÉS CSALÁDÁLLÍTÁSSAL

A FOGANTATÁSI, MAGZATI ÉS SZÜLETÉSI MINTÁZATOK MEGTAPASZTALÁSA ÉS ÁTALAKÍTÁSA - AZ ÉLETENERGIA FELSZABADÍTÁSA

Mivel a magzat teljesen rabja a születési folyamatnak, és nincs semmi lehetősége kifejezni a szélsőségesen erős érzelmeit és reagálni az ezzel járó erőteljes testi érzésekre, az esemény emléke lélektani értelemben megemésztetlen és feldolgozatlan marad.

A születés utáni önmeghatározásunkat és a világhoz való hozzáállásunkat erősen beszennyezheti ez a sérülékenységre, alkalmatlanságra és gyengeségre való folytonos emlékezés, amelyek a születés élménye után maradnak bennünk. Bizonyos értelemben anatómiailag születünk meg, de érzelmileg nem sikerül eljutnunk erre a szintre…Azonban az egónak az újjászületést megelőző halála valójában annak a régi felfogásnak a halála, amely meghatározza, hogy kinek érezzük magunkat, és milyennek tartjuk a világot, amelyeket a születés traumatikus lenyomata ötvözött, és ennek a helyzetnek a tudattalanban fenntartott emléke tartott fenn eddig.”

„Valójában a hamis én hal meg ebben a folyamatban, amelyet életünk eddigi pillanatáig a valódi énünknek tartottunk. Miközben elveszítünk minden ismert vonatkoztatási pontot, fogalmunk sincs mi van a túloldalon, vagy hogy egyáltalán van-e ott valami. Ez a félelem általában hatalmas akadályt gördít a folytatás és az élmény befejezése elé. Ennek eredményeképpen megfelelő vezetés nélkül lelki szinten sokan elakadhatnak ezen a problémás területen.”

Stanislav Grof

Kinek ajánlom ezt a tréninget?

Aki…..

…barátságtalan, félelmetes helyként éli meg ezt a világot;

…többször él meg tehetetlenséget, bántalmazottságot, fenyegetettséget;

…nem mert babát vállalni;

…nem tud megfoganni;

…nem mer, nem tud elköteleződni egy párkapcsolatban;

…nehéz megbíznia, együttműködnie édesanyjával;

…elakadást tapasztal az életében;

…nehéz kapcsolódnia másokhoz;

…nem tudott megbarátkozni a testével, nemével, szexualitásával;

…mindig keres, keres, keres valamit…de eddig még nem sikerült azt a valamit megtalálnia;

…biztosan tudja vagy csak sejti, hogy volt ikertestvére, aki nem tudott megszületni vele együtt;

…mélyíteni szeretné önismeretét;

Aki a fenti problémakör bármelyikével érintett, annak nagyon hasznos lehet az újjászületés élménye.

A program

A két napos folyamat során kapcsolatba kerülnek a résztvevők saját fogantatásuk energiájával, az anyaméhben eltöltött idő élményeivel és a saját születés élményével, a szüleikkel való első találkozás élményével és a szüleikhez való első kötődési élményeikkel.

A résztvevők kapcsolatba kerülnek saját élményeik testi és lelki vonatkozásaival egyaránt és az újraélés révén képessé válnak annak korrekciójára is.

A program során vezetett vizualizációval, testmunkával (bodywork) és mezőmunkával (családfelállítás) egyaránt dolgozunk.

Az elakadások korrekciójára EFT-t (Érzelmi Felszabadítás Technika) és mezőmunkát alkalmazunk. Az élményintegrálást pedig többek között a wingwave coaching területén használt technikákkal támogatjuk.

A program helyszíne és időpontja:

A program időtartama: mindkét napon 10 órakor kezdünk, és 18 órakor tervezzük a befejezést. A program jelenleg nem tervezett. 

 

Javaslatok a résztvevőknek

Mindenki hozzon magával könnyű ételt, mely elegendő számára egész napra, és hozzon vizet vagy gyógyteát is folyadék szükséglete fedezésére.

Javasolt a sportos ruházat (tréningruha), melyben könnyen lehet mozogni és elvezeti az izzadtságot.

 

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Jelentkezni folyamatosan lehet, az érdeklődőket kitűzött időpont esetén értesítem. 

Rudnicai Margit minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága).

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezését megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Irányelveimet>>. Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokumentumaimat. 

 

A program részvételi díja 46.000,- Ft. A jelentkezés a 20.000,- Ft előleg befizetésével válik érvényessé.

Ha a résztvevő szeretné az utánkövető beszélgetést is igényelni, akkor a részvételi díj 65.000,- Ft. Mely tartalmaz két 60 perces online utánkövető beszélgetést a program után egy és két hónappal. Ha a résztvevő jelentkezéskor még nem tudja van e utánkövetési igénye, ezt az igényét később is jelezheti. Ekkor az aktuális online ülésdíj érvényes. 

A program minimum létszáma 10 fő.