null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

 

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés - szakmai képzési év 2020. őszén - jelentkezési határidő 2020. augusztus 31.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

Interjú  Palkó Zsuzsival a Vörösmarty Rádióban itt

Zárt önismereti csoport 2020 őszén - jelentkezési határidő 2020.augusztus 31. Részletek itt.  

 

 

 

 

Ha valamilyen kérdése van, információra van szüksége, vagy szeretne jelentkezni akkor kérem írjon nekem. Amint tudom, felveszem Önnel a kapcsolatot. Mail címem: margo (kukac)belsoeroforras.hu

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

Wágner Zsófia (Sotantar Kaur) - Kundalini Jóga tanár

Sat nam kedves olvasó, 

10 éve gyakorlom a Kundalini Jógát. Ez alatt az idő alatt közelebb kerültem saját magamhoz, megszerettem azt, aki valójában vagyok. Megtanultam befelé figyelni, időt adni a magammal való kapcsolódásra, és egy nagyon ügyes válogató-takarító funkciót építettem ki mindennapi használatra (meditáció).

Ezáltal az életem egyszerűbb, könnyebb, derűsebb lett. Kedvesebb, elfogadóbb és együttérzőbb lettem magammal és másokkal.

A Kundalini Jóga tanárképzőt Németországban végeztem az „oktató“ szintet 2014 -ben, a „gyakorló“ szintet 2019 májusában fejezem be. 2015 óta tanítom ezt a csodálatos életvitelt. Örülök, ha veled is megoszthatom.

A családállítással 2008 óta vagyok kapcsolatban, sok saját állítás van mögöttem és egy kétéves családállító képzés (2015-2016). Magyarországon és Németországban is rendszeresen veszek részt képviselőként állításokon, a módszer közel áll hozzám, rendszeresen táborozok is.

 

A Kundalíni Jógát Yogi Bhajan szerint tanítom. Yogi Bhajan Indiában (a mai Pakisztán területén) született 1929-ben, 16 éves korára a Jóga mestere. Az élete küldetése volt, hogy a Kundalíni Jógát, amit előtte titokban őriztek és mesterről tanítványra öröklődött, megossza az egész világgal, ezáltal egy olyan életvitelt kínálva az emberiségnek, amely a mindennapi életben jelen levő egyre több stressz kezelésében segít. 1968-ban hagyta el Indiát, Kanadában, majd az Egyesült Államokban telepedett le. 2004-ben hagyta itt a fizikai testét. Tanításait videófelvételek, könyvek sora őrzi. Sajátos tanítási módszerére biztosan emlékezni fogsz, ha egyszer találkoztál vele. Öröksége a 3HO szervezet, amely gondozza és továbbadja a tanításokat.

Az órák szerkezete igazodik a mai „rohanó” világhoz, az információval elárasztott vízöntő korszakhoz. A világ minden részén, ahol Kundalíni Jógát gyakorolhatsz Yogi Bhajan szerint, ugyanúgy zajlik le egy óra. Minden alkalommal mantrás köszöntés, bemelegítő gyakorlat (ok), a fő gyakorlatsor – Kriya, mély relaxáció, meditáció és mantrás elköszönés az óra lefutása. A Kriyák egy-egy fő hatás elérése érdekében összeállított gyakorlatsorok, melyek sokezer éves tudás alapján Yogi Bhajanon keresztül érkeztek hozzánk.

Az órák sajátsága, hogy a gyakorlatok nagy részét becsukott szemmel végezzük, az oktató a testtartást szóval korrigálja, te kedves gyakorló pedig belülről tudod irányítani a testedet. Ami számomra nagyon vonzó ebben a jógairányzatban, hogy mantrázunk, énekelünk is. Nagy élmény volt 10 évvel ezelőtt, amikor „sportolás” címén énekelhettem is. A saját hangom, rezgésem megtapasztalása, a gyakorlás által egyre magabiztosabb hangom (újra)megtalálása, az együtt zengetés csak akkor, abban a pillanatban átélése felemelő élmény.