null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

 

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

Nyári tábor AUGUSZTUSBAN pro bono coachinggal. Részletek itt.

Interjú  Palkó Zsuzsival a Vörösmarty Rádióban itt

Zárt önismereti csoport 2019 őszén. Részletek itt.  

Egészség workshop. Részletek itt

 

 

Ha valamilyen kérdése van, információra van szüksége, vagy szeretne jelentkezni akkor kérem írjon nekem. Amint tudom, felveszem Önnel a kapcsolatot. Mail címem: margo (kukac)belsoeroforras.hu

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

Wágner Zsófia (Sotantar Kaur) - Kundalini Jóga tanár

Sat nam kedves olvasó, 

10 éve gyakorlom a Kundalini Jógát. Ez alatt az idő alatt közelebb kerültem saját magamhoz, megszerettem azt, aki valójában vagyok. Megtanultam befelé figyelni, időt adni a magammal való kapcsolódásra, és egy nagyon ügyes válogató-takarító funkciót építettem ki mindennapi használatra (meditáció).

Ezáltal az életem egyszerűbb, könnyebb, derűsebb lett. Kedvesebb, elfogadóbb és együttérzőbb lettem magammal és másokkal.

A Kundalini Jóga tanárképzőt Németországban végeztem az „oktató“ szintet 2014 -ben, a „gyakorló“ szintet 2019 májusában fejezem be. 2015 óta tanítom ezt a csodálatos életvitelt. Örülök, ha veled is megoszthatom.

A családállítással 2008 óta vagyok kapcsolatban, sok saját állítás van mögöttem és egy kétéves családállító képzés (2015-2016). Magyarországon és Németországban is rendszeresen veszek részt képviselőként állításokon, a módszer közel áll hozzám, rendszeresen táborozok is.

 

A Kundalíni Jógát Yogi Bhajan szerint tanítom. Yogi Bhajan Indiában (a mai Pakisztán területén) született 1929-ben, 16 éves korára a Jóga mestere. Az élete küldetése volt, hogy a Kundalíni Jógát, amit előtte titokban őriztek és mesterről tanítványra öröklődött, megossza az egész világgal, ezáltal egy olyan életvitelt kínálva az emberiségnek, amely a mindennapi életben jelen levő egyre több stressz kezelésében segít. 1968-ban hagyta el Indiát, Kanadában, majd az Egyesült Államokban telepedett le. 2004-ben hagyta itt a fizikai testét. Tanításait videófelvételek, könyvek sora őrzi. Sajátos tanítási módszerére biztosan emlékezni fogsz, ha egyszer találkoztál vele. Öröksége a 3HO szervezet, amely gondozza és továbbadja a tanításokat.

Az órák szerkezete igazodik a mai „rohanó” világhoz, az információval elárasztott vízöntő korszakhoz. A világ minden részén, ahol Kundalíni Jógát gyakorolhatsz Yogi Bhajan szerint, ugyanúgy zajlik le egy óra. Minden alkalommal mantrás köszöntés, bemelegítő gyakorlat (ok), a fő gyakorlatsor – Kriya, mély relaxáció, meditáció és mantrás elköszönés az óra lefutása. A Kriyák egy-egy fő hatás elérése érdekében összeállított gyakorlatsorok, melyek sokezer éves tudás alapján Yogi Bhajanon keresztül érkeztek hozzánk.

Az órák sajátsága, hogy a gyakorlatok nagy részét becsukott szemmel végezzük, az oktató a testtartást szóval korrigálja, te kedves gyakorló pedig belülről tudod irányítani a testedet. Ami számomra nagyon vonzó ebben a jógairányzatban, hogy mantrázunk, énekelünk is. Nagy élmény volt 10 évvel ezelőtt, amikor „sportolás” címén énekelhettem is. A saját hangom, rezgésem megtapasztalása, a gyakorlás által egyre magabiztosabb hangom (újra)megtalálása, az együtt zengetés csak akkor, abban a pillanatban átélése felemelő élmény.