null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

 

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés - szakmai képzési év 2020. őszén - jelentkezési határidő 2020. augusztus 31.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

Interjú  Palkó Zsuzsival a Vörösmarty Rádióban itt

Zárt önismereti csoport 2020 őszén - jelentkezési határidő 2020.augusztus 31. Részletek itt.  

 

 

 

 

Szervezetállítás csoportban és egyéniben

„Ha mind kapcsolatban állunk a Mezőn keresztül, akkor talán van mód ezen óriási energiainformációs készlet megcsapolására és a benne levő információk kinyerésére. Egy ilyen hatalmas, hasznosítható energiakészlettel gyakorlatilag bármi lehetséges lenne, feltéve persze, ha az ember rendelkezik valamiféle kvantumstruktúrával, amely lehetővé teszi számára a hozzáférést.”(Lynne McTaggart) Ezen az úton továbbindulva a fizikusok a lehető legmagasabb szintű kvantumrendezettséget élő rendszerekben találták meg, többek között az emberben is.

A csoportos állítás

munka mindig a kiinduló helyzet megbeszélésével kezdődik (a kiinduló helyzet felmérése történhet céges környezetben, a munkatársakkal való személyes interjúk során, valamit történhet csak azzal a vezetővel folytatott megbeszélés során, aki kéri az állítást), majd ez után közösen megbeszélésre kerül, ki kerüljön be a térbe ügyelve a vizsgálati szempontok szem előtt tartására.

A képviselők kikerülhetnek a cég munkatársai sorából vagy külsősök is lehetnek. Az állítás helyszíne is választható, lehet a szervezet egy alkalmas helyiségében vagy lehet egy általunk felajánlott helyen.

szervezetállítás során a szervezet tagjainak (szervezeti egységeinek, osztályainak) megjelenítésével (képviselőkön keresztül) a rendelkezésünkre álló teremben mutatjuk meg a szervezet életét befolyásoló belső dinamikákat és az azt mozgató törvényszerűségeket. A tagok egymáshoz való kapcsolódása, testi érzetei, észlelései és mozdulatai alapján ráláthatunk a szervezet teljes rendszerére.

Az állításvezető irányításával lehetővé válik az elakadt vagy kiegyenlítetlen folyamatok rendezése, a szervezet egyensúlyának helyreállítása, és az üzleti lehetőségek bemutatása. Az állításvezető a tagok megfelelő helyzetváltoztatásával, illetve szavak és mozdulatok alkalmazásával segíti a legoptimálisabb belső szerkezet kialakulását, feltárja a szervezet kihasználatlan erőforrásait.

A módszer objektív eredményeket mutat fel, miközben nagy hangsúlyt fektet az érzéki tapasztalásra.

A módszer nagy előnye, hogy gyorsan és relatíve olcsón képes felszínre hozni a problémák okait.

Az egyéni állítás

A vizsgálat egyéni munka keretében is történhet. Első lépésként egy tény- és problémafeltáró beszélgetés zajlik le. Majd jelképekkel folytatódik a munka akár a térben, akár az asztalon. A térben folytatott munka esetén az állítást kérő áll be az egye helyekre, illetve asztalon végzett munka esetében az egyes pozíciókat ő érzékeli. Az állítás az egyes helyek illetve pozíciók részletes érzékeléséből, helyzetváltoztatásból, illetve oldó mondatokból állhat.

Egyéni munka javasolható annak.....

aki szeretne tapasztalatot gyűjteni erről a módszerről, de még nem biztos abban, hogy jól érezné e magát egy csoportban,

aki nem szívesen osztaná meg másokkal szervezetének nehézségeit,

aki egyéni figyelemre vágyik,

akinek valami miatt sürgőssé vált a szervezeti nehézségeinek tisztázása.

Kapcsolatfelvétel és információ

Rudnicai Margit

+36307223621

margo(kukac)belsoeroforras.hu

A szervezetállítási óradíj: 12.000,- Ft. 

Amennyiben tematikusan és összeszedetten, még néhány információval kiegészítetten kíván tájékozódni a szervezetállítási szolgáltatásról, regisztráció után le tud tölteni egy dokumentumot itt.

Ha bővebben  kíván olvasni a szervezetállításról, itt tudja megtenni.