null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

BELSŐERŐFORRÁS.HU

RUDNICAI MARGIT

 

 

Családfelállítás csoportban. Részletek itt. 

Egyéni családfelállítás online. 

Részletek itt.

Nemzetközi előírásoknak megfelelő rendszerállító képzés - szakmai képzési év 2020. őszén - jelentkezési határidő 2020. augusztus 31.  Részletek itt

Theta Floating Coaching. Részletek itt.

Interjú  Palkó Zsuzsival a Vörösmarty Rádióban itt

Zárt önismereti csoport 2020 őszén - jelentkezési határidő 2020.augusztus 31. Részletek itt.  

 

 

 

 

Ha valamilyen kérdése van, információra van szüksége, vagy szeretne jelentkezni akkor kérem írjon nekem. Amint tudom, felveszem Önnel a kapcsolatot. Mail címem: margo (kukac)belsoeroforras.hu

Ha érdeklik az oldal azon tartalmai melyeket regisztrált felhasználóink érhetnek csak el, akkor kérem hozzon létre egy fiókot magának itt

SZOLGÁLTATÁS JEGYZÉK

ÁRAK – MAGÁNEMBEREK (CSALÁD- ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS, EGYÉNI TERÁPIÁS FOLYAMATOK)

Csoportos családfelállítás

Állítást kérőknek 16.000,- Ft/ fő/ alkalom, képviselőknek 6.000,- Ft/ fő/ alkalom a csoporton történő részvétel. 

Egyéni családfelállítás

110 perces (1 óra 50 perces) ülés melynek díja 16.000,- Ft alkalmanként. Amennyiben valakinek több időre van szüksége, akkor az ülésdíj időarányosan emelkedik. Minden megkezdett negyedóra kiszámlázásra kerül.

Egyéni állításra alapozott folyamatok

A folyamatokban 6 alkalomra szerződünk először, majd a hatodik alkalommal kiértékeljük a közös munkát és döntünk a további teendőkről. A folyamatmunkák javasolt gyakorisága kétheti. Időtartama választható, 85 vagy 110 perc egy ülés - az első és az utolsó ülés 110 perces. 

Folyamatmunkák: 1 óra 25 perces (85 perc) ülés díja 12.000,- Ft. 1 óra 50 perces (110 perc) ülés díja 16.000,- Ft. 

Wingwave és Theta Floating coaching

1 ülés maximum 110 perces, melynek díja 16.000,- Ft. 1-3 alkalommal dolgozunk általában együtt.

Életvezetési és egészségügyi coaching folyamatok

6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy alkalom 90-110 perc hosszú és 16.000,- Ft/ alkalom a díja. Fizetés alkalmanként történik.

Online munka

Online vállalok egyéni családállítást, egyéni coachig illetve terápiás folyamatokat. Óradíjas szolgáltatás. Az óradíj 8.000,- Ft. Megkezdett negyedóránként számlázok. Ez ellenérték utalással egyenlíthető ki, általában utólagos fizetéssel. Az alkalmazott felület skype vagy messenger.

Önismereti folyamatok

Jelenleg rendszerállításra alapozott 10 hónapos önismereti folyamat érhető el és intenzív önismereti folyamat tematikus nyári táborként is elérhető. Árak és szolgáltatási tartalom a linkeken található. 

Szakmai képzések

Jelenleg rendszerállító családi rendszerekben és rendszerállító szervezeti rendszerekben szakmai képzések érhetők el. Fizetési és tartalmi információk egyaránt a címlinken érhetők el.  

ÁRAK – SZERVEZETI ÉS ÜZLETI KÉRDÉSEK

Nyílt csoportban történő szervezetállítás

24.000,- Ft/ alkalom, amennyiben valaki a nyílt csoportban szeretne üzleti kérdésekkel dolgozni. Ilyenkor rövid interjú előzi meg az állítást és megtörténik a munka.

Komplex szervezetállításos vizsgálat

Ilyenkor 1-2 órás megbeszélés előzi meg az állítást. Ezt követi egy másik alkalommal az állítás, majd állítás követően megbeszélés is történik. Óradíjjal dolgozunk, melynek minimum összege 12.000,- Ft/ óra jelenleg.

Az eddigi tapasztalatok alapján kb. 5 órányi tanácsadói díjjal lehet számolni.

Szervezetfejlesztésbe illesztett szervezetállítás

Minden esetben szerződéssel biztosított folyamat, ahol szervezetfejlesztésben jártas szakemberrel dolgozunk közösen. A szolgáltatás hamarosan elérhetővé válik.

Coaching folyamat üzleti résztvevőknek.

Minden esetben coaching szerződést kötünk. Általában 6-8 alkalomra szerződünk. Egy-egy ülés 90-110 perces időtartamú, és díja 25.000,- Ft. Fizetés a szerződésben foglaltak szerint történik.

FIZETÉS

Az egyéni folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm.

Az egyéni folyamat fizethető átutalással is, amennyiben ez előzetesen jelzésre kerül.

A csoportos folyamatok szokás szerint készpénzben és a helyszínen fizetendők az ismertetett díjazásnak megfelelően. Kérem, hogy pontos összeggel érkezzen hozzám. Köszönöm.

Az online folyamatok átutalással fizetendők, az alkalmat követően.

A szerződéssel biztosított folyamatok a szerződésnek megfelelően fizetendők, általában átutalással.

BEJELENTKEZÉS ÉS LEMONDÁS

Bejelentkezni mailben (margo/kukac/belsoeroforras/pont/hu) és/ vagy telefonon (+3630 722 3621) lehetséges. A bejelentkezéshez kapcsolódóan javaslom a felkészülés családfelállításra kérdőív kitöltését. Ez a strukturált kérdőív minden érintett fél (Ön és én) felkészülését a közös munkára támogatja. 

Minden megkeresésre igyekszem 3 munkanapon belül válaszolni. Ha a telefont nem tudom felvenni, akkor visszahívok, ha a hívás számkijelzéssel történt. Ha a számkijelzés letiltott, akkor sajnos nem tudok visszahívni.

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül.

Számlát oktatásról vagy üzletviteli tanácsadásról állítok ki a szolgáltatás tartalmának megfelelően.